Matematik

fra g/cm^3 til kg/m^3

29. marts 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ja, som spørgsmålet siger: Hvordan regner man fra g/cm^3 til kg/m^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2012 af emde93 (Slettet)

Du ganger med 10-3 for at få kilo og dividerer med (m2)3 for at fjerne centi :)

dvs. du skal gange med 1000 :)

så 4.2 g/cm3⇒ 4200 kg/m3


Svar #2
29. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

øhmm..jeg skal regne 4,2g/cm^3 til kg/m^3. Giver det 0,0042?


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. marts 2012 af AskTheAfghan

1 g = 0.001 kg

1 cm = 0.01 m , dvs 1 cm3 = (0.01)3 m3 = 0.000001 m3

dermed


Svar #4
29. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

tusind tak;)

Vil du hjælpe mig med opgaven, som kommer som dokument? Jeg kan virkelig ikek finde ud af den!

Vedhæftet fil:Klinkegulv.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2012 af mette48 (Slettet)

På 1 m2 er massen fra klinker 100*100*5*1,9 g

på 1 m2 er massen af beton 100*100*10 *2,3 g

samlet masse på m2 er .....

kraftenpå 1m2 er massen i kg  *9,8 N/kg

Kraften omregnes til kN  (1000 N=1kN)

Tryk = kraft pr m2, som er beregnet ovenfor 


Svar #6
29. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

Tusind tusind tak;)


Svar #7
29. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

men ved at ligge masserne sammen får jeg dem ud i g/cm^3. Er det Si-enhed eller skal jeg bruge kg/m^3?


Svar #8
29. marts 2012 af Sinimini (Slettet)

Uppss. Hehe. Kan det passe at svaret til den første er 319,15N?


Brugbart svar (0)

Svar #9
30. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Regn i SI-enheder fra starten

Masserne for hele gulvet:

Klinker: mklink = 0,05m·12m2·1,9·103kg/m3 = 1140kg

Beton: mbeton = 0,10m·12m2·2,3·103kg/m3 = 2760kg

a) Samlet tyngedekraft fra klinker og beton: Fgulv = (mklink + mbeton)·g = 38,3kN

b) Isoleringen kan maksimalt modstå kraften Fisol = 75kN/m2 ·12m2 = 900kN

c) Gulvet kan da yderligere bære massen mmøbler = (Fisol - Fgulv)/g = 87,7·103 kg


Skriv et svar til: fra g/cm^3 til kg/m^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.