Kemi

Hjælp fra gram til mL !!

30. marts 2012 af Julie017 (Slettet)

Hvordan kommer jeg fra gram til mL f.eks. 50 mL vand til gram. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2012 af mathon

                      ρvand = 1,0 g/mL

                      m = ρ·V

                      V = m / ρ = (50 g) / (1,0 g/mL) = 50 mL


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

#0

Det kan du ikke - mL er en volumenenhed, mens gram er en masse enhed.

Hvis du skal finde massen af et volumen af en væske, bruger du formlen m = V * ρ hvor m er massen, V er volumenet og ρ er massefylden af væsken.


Svar #3
30. marts 2012 af Julie017 (Slettet)

Er p ikke densiteten? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

#3:

Massefylde = densitet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2012 af mathon

            ρ er densiteten


Svar #6
30. marts 2012 af Julie017 (Slettet)

Tak for hjælpen. :-) 


Skriv et svar til: Hjælp fra gram til mL !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.