Matematik

Trekanter

02. april 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hej :-)

Jeg har virkelig svært ved disse opgaver, så jeg tænkte på om, der ikke var en som vil pege med hen imod, hvad der skal gøres?

Jeg har vedlagt to opgaver

 

 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Trekanter.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2012 af NejTilSvampe

cos(v) = modstående katete / hypotenusen

cos(C) = |EC| / |DC| <=> |EC| = |DC|*cos(C)

Men jeg tror der mangler nogle oplysninger til de to andre delopgaver. For der står intet om den store trekant. Selv hvis man fik at vide at de var ensvinklede, så mangler du stadig en side eller vinkel i trekanten.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2012 af NejTilSvampe

opgave 2

tan(40,7o) = 2,7 / s <=> s = 2,7 / tan(40,7o)

tan(w) = (3,53 - s) / 2,5


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2012 af Timeismoney (Slettet)

Hvis du har sprøgsmålet, skrive til mig:D

Vedhæftet fil:Trekanter.docx

Svar #4
02. april 2012 af matematiklytter (Slettet)

Jeg er simpelthen stået af nu :S


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv at forklare, hvad det er , du ikke forstår.

Opg 2 b) . Arealet består af 8 kongruente ligebenede trekanter, hvor man kender sidelngderne for hver af dem. Beregn højden i en trekant ved hjælp af Pythagoras, og beregn så arealet af een trekant, og til sidst arealet af 8 trekanter.


Svar #6
02. april 2012 af matematiklytter (Slettet)

#5

Jamen, allerede i opgave 1, om jeg har regnet vinklen på den rigtige måde, og hvordan jeg regner |EC|

er det bare denne: cos(v) = modstående katete / hypotenusen?

 


Brugbart svar (2)

Svar #7
02. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det er jo forklaret i #1. Læs forklaringen i #1.


Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.