Matematik

Omskrivning

03. april 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen fortælle mig hvordan man kommer fra 0,35 = a10 til a = 0,350,1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2012 af mathon

foranlediget af
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1173557
 

                                        0,35 = a10

                                        0,351/10 = (a10)1/10

                                        0,350,1 = a10/10 = a1 = a

                                        a = 0,350,1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2012 af nielsenHTX

a10=0,35⇔a10/10=0,351/10⇔a=0,350,1


Svar #3
03. april 2012 af mathbj (Slettet)

Smart


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.