Matematik
Integration Vigtigt
15. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej
Jeg har brug for hjælp til at integrere følgende funktioner:
f(x)= (x+x*(tan(x))^2)
g(x)=dx/((x-2)^0,5+(x+2)^0,5)
h(x)=(1/tanx)+tanx
Det jeg har brug for er hjælp til at komme i gang, jeg regner med de skal integreres ved hjælp af substitution.
Hvis i kunne fortælle mig, hvad t er så ville jeg blive glad.
Jeg har brug for hjælp til at integrere følgende funktioner:
f(x)= (x+x*(tan(x))^2)
g(x)=dx/((x-2)^0,5+(x+2)^0,5)
h(x)=(1/tanx)+tanx
Det jeg har brug for er hjælp til at komme i gang, jeg regner med de skal integreres ved hjælp af substitution.
Hvis i kunne fortælle mig, hvad t er så ville jeg blive glad.
Skriv et svar til: Integration Vigtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
