Tysk

Hvad betyder det her ord?

08. april 2012 af Cherrie (Slettet)

Surfede lidt rundt i youtube idag, også var der en tysk kommentar hvor der stod ''akkuverbrauch'' what betydet det?? har aldrig hørt det ord før, og jeg gætter på det er slang siden der intet står i ordbøgerne. Kan nogen hjælpe mig?


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. april 2012 af Pettson

Det ville være lettere, hvis du havde afsløret den konkrete sammenhæng, som du har set ordet i!

En søgning med argumentet "akkuverbrauch site:youtube.com" giver nogen resultater i stil med
- Samsung Galaxy S2 i9100 Akkuverbrauch senken (fast dormancy)
- Android Phone - Akkuverbrauch herausfinden - YouTube
- World of Warcraft on HP DV6 ... der Akkuverbrauch des Gerätes leider sehr hoch ist

Uden at kunne ret meget tysk: akkuverbrauch har noget at gøre med verbrauch / forbrug af akku / batteri.


Svar #2
08. april 2012 af Cherrie (Slettet)

du kan lige få linket her: http://www.youtube.com/watch?v=hjPCv7pPeN8&feature=related det er nummer 2 top rated kommentar

 

''totaler akkuverbrauch''


Brugbart svar (4)

Svar #3
09. april 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Akkuverbrauch er ikke et slangord. Det er et fag(elektro)teknisk udtryk.  Når du tilslutter en akku/et batteri til et apparat mister akkuen/batteriet efterhånden sin styrke. Dens kapacitet bliver mindre og mindre, den bliver brugt op = verbraucht.  Et elektrisk apparat kan have et højt forbrug (af batteriets kapacitet) så at batteriet ikke rækker langt inden det skal genoplades.


Brugbart svar (2)

Svar #4
09. april 2012 af Stygotius (Slettet)

= da. effektforbrug


Svar #5
14. april 2012 af Cherrie (Slettet)

ahh tak for svaret Tyskfødt :)!!


Brugbart svar (2)

Svar #6
15. april 2012 af jbmm (Slettet)

akkuverbrauch = batteriforbrug = strømforbrug (i daglig tale, men er egl. effektforbrug (=strøm X spænding))


Brugbart svar (2)

Svar #7
15. april 2012 af Stygotius (Slettet)

............som skrevet står.


Skriv et svar til: Hvad betyder det her ord?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.