Matematik

Grundmængde + beregning af x

08. april 2012 af nich0727 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bregne grundmængde og x i følgende udtryk:

1/(x+3)=5/3x-1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2012 af mathon

     G = R \ {-3,0}

                           1/(x+3) = (5/(3x))  - (1/x)                           multiplicer med 3x(x+3)

                            3x = 5(x+3) - 3(x+3) ............osv..........


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2012 af mathon

....du kører åbenbart samme opgave i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1175144

   

                       x bliver ikke   -1


Skriv et svar til: Grundmængde + beregning af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.