Matematik

Differentialregning

09. april 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = √x+4x-7

f ' (1) = (1)/(2√1))+4 = 4,5

Men i opgaven står der at det giver (4,5 ; 2) Forstår ikke hvorfor det også giver 2, hvordan kommer de frem til det?

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2012 af JesperHP (Slettet)

giver heller ikke mening herfra. Din beregning får jeg til det samme. Læs opgaveteksten tålmodigt for at tjekke om du har overset noget.


Svar #2
09. april 2012 af 384106 (Slettet)

Har gået den efter og fundet fejlen, tak :-)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.