Matematik

linjens slæringspunkt

09. april 2012 af Pazzo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Linjen med ligningen ay+(a+1)x=5, har hældningskoefficienten 2. Bestem linjens skæringspunkt med y-aksen.

 

Nogle der kan hjælpe med hvordan man løser denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Omskriv ligningen til formen

y = Ax + B

Da A = 2, kan man bestemme a og dermed B. Skæringspunktet med y-aksen er (0 , B) .


Skriv et svar til: linjens slæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.