Matematik

isolering af x?

21. august 2005 af aml07 (Slettet)
Hvordan isolere jeg x i denne ligning:

x*ln(2)+1=x

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

x*ln(2)+1=x
<=>
(x*ln(2)+1)/x=1
<=>
ln(2)+1/x=1
<=>
1-ln(2)=1/x
<=>
x=1/(1-ln(2))

Svar #2
21. august 2005 af aml07 (Slettet)

mange tak, det var også det resultat pc'en gav

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2005 af stumpL (Slettet)

pc'en -kan man få den til at isolere??

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2005 af IBM (Slettet)

Med det rette program ja.

Skriv et svar til: isolering af x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.