Matematik

løs

12. april 2012 af Aleynaa

2x2-3x-2=0 hvordan løser man denne


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. april 2012 af NejTilSvampe

slå formlen for løsning af andengradsligninger op.


Svar #2
12. april 2012 af Aleynaa

hvilke formel skal jeg bruge


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. april 2012 af Andreww (Slettet)

d=b2-4*a*c

d<0 = ingenløsning

d=0 1 løsning

d>0 = 2 løsninger

 

2 løsninger:

(-b±√d)/(2*a)

 

1 løsning:

(-b)/(2*a)


Svar #4
12. april 2012 af Aleynaa

d er 13 så dvs.2 løsninger:

(-b±√d)/(2*a)


Brugbart svar (2)

Svar #6
12. april 2012 af Andreww (Slettet)

Nej d ≠ 13

 

d = b2 - 4·a·c

d = (-3)2 - 4·2·(-2) = 25


Skriv et svar til: løs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.