Matematik

hjælp til potens!

15. april 2012 af marieholstrup (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej til alle je dejlige mennesker derude.

Hvad kan man sige om sammenhængen hvor a = 1,25 og b = 10 når det gælder potensfunktioner? :)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Så beskrives sammenhængen ved en potensfunktion af formen

y = 10 · x1,25


Svar #2
15. april 2012 af marieholstrup (Slettet)

Beregn og skitser grafen der går igennem punkterne (3,4) og (10,20)

hvad skal man gør her?:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Gå tilbage til den anden tråd, der diskuterer den opgave.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1178383


Svar #4
15. april 2012 af marieholstrup (Slettet)

Har kigget fattet den ikke? :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Så svar på spørgsmålet i den anden tråd. Opgaven er jo løst der.


Skriv et svar til: hjælp til potens!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.