Fysik

Fysik afl. Svær.

16. april 2012 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, jeg igang med en aflevering og har disse 2 semi-store opgaver jeg er helt blank på!
Kan i hjælpe, ville det være mega fedt! :-)

De er vedhæfted

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2012 af RuneNaundrupDahl (Slettet)

Tjek vedhæftet fil.

Vedhæftet fil:Mathcad - Opgave 41.png

Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2012 af hanjohnson

Trisse

a) Acceleration: 2 kg på hver side ophæver hinanden i alt m=5 kg. Acceleration således 1/5 * g= 1,964 m/s2.

b) Snorkraften er ens for begge lodder.

lod 2 kg. F=(1/5 * g + g ) * m = 23,568 N for lod 2 F = (g - 1/5 * g) * m = 23,568 N


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opg 7.

c) Ud fra den opgivne Figur 2 skal man beregne   ∫ P(t) dt   for denne solskinsdag, og dividere batteriets kapacitet med integralets værdi.


Skriv et svar til: Fysik afl. Svær.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.