Matematik

statistik

17. april 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

 

Jeg sidder med en opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg skal løse. er der nogen der kan forklare mig det? Jeg har vedhæftet den


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2012 af peter lind

a)middelværdi = ∑mi*ni/N hvor mi er midterværdien af interval i og ni er antal pærer i intervallet og N er antallet af alle pærene.

b) Brug sandsynlighedspapir

d) Det slår man op i et casværktøj, regneark eller lignende.


Svar #2
17. april 2012 af cecilied34 (Slettet)

a.)

 

kan du eksemplificere formlen. jeg forstår den ikke helt. hvad er det for et tegn du har lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2012 af peter lind

∑ er et summationstegn som  fortæller at du skal lægge tallene sammen. Σai = a1 + a2+ ...

I det første interval er m1 = (800+1100)/2, n1 = 39


Svar #4
17. april 2012 af cecilied34 (Slettet)

hvordan findes det samlede middeltal så? ved at lægge dem sammen, og så dividere med antallet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2012 af peter lind

Se #1


Svar #6
17. april 2012 af cecilied34 (Slettet)

arh, så summen af alle værdierne? (:


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.