Matematik

Differentialregning

22. april 2012 af prutprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

er der en som kan forklar mig hvordan man differentiere denne ligning:

f(x)=x4+4/x


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2012 af AskTheAfghan

Omskriv det til

f(x) = x4 + (4/x) = x4 + 4x-1

og benyt, at (a·xn)' = n·a·xn-1


Svar #2
22. april 2012 af prutprut (Slettet)

forstår ikke helt det sidste du skriver?

 


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.