Matematik

Parabler

25. april 2012 af mott94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

 

Du skal bestemme koordinaterne til toppunktet af følgende parabler.
a) f(x) = (x+8)2
b) f(x) = (x+8)2 +1

jeg har brug for hjælp ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af tulay123 (Slettet)

hej er kan i hjælpe med tyk synopse


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Udregn forskrifterne på formen f(x) = ax2 + bx + c, og benyt så formlen for toppunktets koordinater.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Opret din egen opgavetråd i det relevante forum.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2012 af YesMe (Slettet)


Skriv et svar til: Parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.