Matematik

12x + 4 = 22 hvad er x hvordan regner det!

02. maj 2012 af Sahar1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har et lille problem som jeg håber at i ville hjælpe mig med hvordan løser man de her 2 ligningerne?

 

12x + 4 = 22

 

14x = -7

 

 

:D


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

14x = -7    divider med 14 på begge sider...

   x  = -7/14


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2012 af mette48 (Slettet)

12x + 4 = 22   træk 4 fra på begge sider

                       del med 12 på begge sider

14x = -7         del med 14 på begge sider


Svar #3
02. maj 2012 af Sahar1 (Slettet)

Tak for hjælpen mette48 :) nu har jeg forstået den :)


Skriv et svar til: 12x + 4 = 22 hvad er x hvordan regner det!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.