Matematik

Bestemmelse af en værdimængde på en lineær funktion...

05. maj 2012 af Pandaboii (Slettet)

Jeg har en lineær funktion f, med punkterne P(-3,4) og Q(5,2) med definitionsmængden [-5;13[

Jeg skal lave en regneforskrift som jeg har ''f(x)=-0,25*x+3,25'' og bestemme værdimængden.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2012 af peter lind

Det er en lineær funktion så resultatet bliver et interval med endepunkterne f(-5) og f(13). Tegn evt. en graf


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2012 af mathon

                     

                                             f(x) = -(1/4)x + (13/4)

                                                f(13) = 0

                                                f(-5) = (9/2)

                            Vm(f) = [0 ; 9/2]

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2012 af peter lind

#2 Ikke helt. Det ene af endepunktsintervallerne er åben


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2012 af mathon

                            Vm(f) = ]0 ; 9/2]


Skriv et svar til: Bestemmelse af en værdimængde på en lineær funktion...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.