Kemi

koncentration

06. maj 2012 af Skønnetøs (Slettet)

Hvordan finder man koncentration af edikkesyre - opl.

jeg ved: NaoH-opløsning: 0,100

20 ml edikke-opløsning

Skal jeg så bruge denne formel: C = n / v

men først  finde n?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. maj 2012 af mathon

 

                 ...der mangler oplysning om volumen af den 0,100 M NaOH-opløsning:


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. maj 2012 af mathon

titerligning

                                                Vs · cs  = Vb · cb

                                                 cs = (Vb/Vs)·cb
 

                                                 cs = (Vb/(0,020 L))·(0,100 mol/L)

                                              


Skriv et svar til: koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.