Dansk

Artikel?

06. maj 2012 af Tomas15 (Slettet)

Hej jeg har en   tekst her, men jeg har svært ved at forstå den. synes det er en svært sprog til at forstå (for mig) kan ikke ikke hjælpe mig med at forklare hvad forfateren mener med den. her er den:

 

håber i kan hjælpe mig. (:

Det kræver hele familiens gode vilje at få tilpasset et besøg af en telefonmontør, oplever Kristeligt Dagblads skribent


Så man arrangerer sig, hvis man kan. Får konen til at møde sent og kommer selv tidligt hjem. Sætter en seddel på døren med henvisning til naboen, som tilfældigvis er hjemme. Tvinger et af børnene til at blive hjemme fra spejder. Derudover undrer man sig. Hvorfor skal det være så svært? Der kan opstå problemer undervejs for håndværkeren, og en opgave kan tage længere tid end beregnet, men alligevel: Hvorfor kan disse såkaldte servicevirksomheder ikke planlægge arbejdet, så tidsfristen for et besøg i hjemmet i det mindste kan indsnævres til et par timer?

Indrømmet, enkelte steder går det bedre. Post Danmark har for eksempel indført begrebet "modtagerflex", hvilket betyder, at man kan få sine pakker stillet i skuret, når man ikke er hjemme. Så behøver man ikke selv at hente dem på posthuset lørdag mellem klokken 10 og 12. Prisen er selvfølgelig, at man skal skrive under på, at man ikke vil gøre postvæsenet ansvarlig for bortkomne, stjålne eller fladmaste pakker. Man forstår, hvorfor etaten har travlt med at udbrede dette unikke system. Der er også alle internetbutikkerne, som efterhånden har fundet ud af fidusen med at levere varer til kundens arbejdsplads. Det har sine indlysende fordele, når man nødigt vil have, at fruen selv skal kvittere for sin fødselsdagsgave ved hoveddøren.

For telefonmontører, elektrikere og gas- og vandmestre er det næppe relevant at levere til arbejdspladsen, men lidt mere præcise aftaler burde være inden for mulighedernes rækkevidde. Hos lægen og på skadestuen skal man efterhånden sjældent vente mere end to timer. Så det er vanskeligt at forstå, at servicebranchens kundeservice så tit skal strække sig over en hel dag.


Skriv et svar til: Artikel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.