Programmering

Design til app til brug på HTX

08. maj 2012 af Bjørnskov (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg skal til HTX kom/it eksamen lave en app. Jeg har valgt at lave en webapp til iPad, som skal indeholde nødvendige formler og forsøg til brug i undervisningen.

Problemet for mig, er at jeg i øjeblikket har et meget kedeligt design, men er meget i tvivl om, hvilket design min målgruppe ønsker. Det skal jo være en afvejning af at det er simpelt og ikke forstyrende i undervisningen, samtidig med at målgruppen kan lide at benytte appen.

Det største problem er nok at finde den direkte målgruppe. Egentlig ligger mange af brugerne jo i det grå segment, men ellers ville jeg skyde på det blå.

Appen kan ses på dette link. (Tip: Den virker bedst på en tablet.)

Håber nogle gider/kan hjælpe mig, med ideer og hjælp til at finde målgruppen og dens ønsker.


Brugbart svar (3)

Svar #1
09. maj 2012 af MaibritG

Hvis din målgruppe er HTX-elever, vil du primært finde dem i det grå segment med enkelte afsikkere til de øvrige segmenter. Jeg kunne forestille mig at designet skulle være præget af, at det henvendef sig til unge. 

Jeg kunne forestille mig en slags frame (ramme), som indeholder et tekst felt, som omkredses af grafiske elementer. Et eksempel kunne være følgende: http://us.123rf.com/400wm/400/400/bonathos/bonathos0809/bonathos080900019/3494796-grunge-graphic-frame-with-splatters-drops-and-stains.jpg eller http://media.smashingmagazine.com/cdn_smash/wp-content/uploads/2009/11/54_webdesigntutorial.jpg. Jeg tror dog også at du skal have KISS-modellen i baghovedet, så designet ikke bliver for kompliceret eller forstyrrende (som du jo også selv er inde på). 

Jeg synes i øvrigt at din idé er lige i skabet! Held og lykke med projektet. 

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Design til app til brug på HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.