Matematik

ligning

08. maj 2012 af popcorn81 (Slettet)

Hej jeg skal hjælpe ved sædvanlige måder at regne ligninger på, hvordan:

 

c2=a2'+b2 - 2*a*b*cos(C) kan omskrives til (a2+b2-c)/(cos(c)

 

Håber VIRKELIG nogen kan hjælpe.. Skal afleveres imorgen


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2012 af mathon

 

                     c2 = a+ b2 - 2ab·cos(C)

                     2ab·cos(C) = (a+ b2 - c2)

                     cos(C) = (a+ b2 - c2) / (2ab)

                     C = cos-1[(a+ b2 - c2) / (2ab)]


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man kan omskrive cosinusrelationen til

2·a·b·cos(C) = a2 + b2 -c2

Divider med cos(C) på hver side. Det er lidt uklart, hvad det er, du ønsker hjælp til.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.