Matematik

Brug for hjælp til denne formel

12. maj 2012 af Fleakeren (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan forklare mig nedenstående formel?,  hvad den bruges til behøver i ikke forklare :).....

Kn,r = n!/[r!*(n-r)!]

Fx. K5,3 = 5!/[3!*2!] = 10

min lommeregner sir 5/(3*2) = 0.833......


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2012 af YesMe (Slettet)

5! = 1·2·3·4·5

3! = 1·2·3

2! = 1·2

derfor

K5,3 = 5!/[3!·2!] = (1·2·3·4·5)/[(1·2·3)·(1·2)] = 10

Se http://da.wikipedia.org/wiki/Fakultet_%28matematik%29


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2012 af mathon

tast

          2nd  MATH 7

                    3:nCr(               

                                     og udfyld den påbegyndte parentes med     "5,3)"

 


Skriv et svar til: Brug for hjælp til denne formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.