Matematik

Integrale regning

14. maj 2012 af hansog (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lige nu en opgave som hedder: (Kan ikke finde integrale tegnet, så må i altså forestille står foran

01(2x^3+ex)dx=[(2x4/4)+ex]=((2*14/4)+e)-(0)=(e-1/2)

Men hvorfor giver det dette resultat? Jeg vil have den til at give

ex+1/2 jeg går ud fra mit også er delvist korrekt, da jeg finder frem til den rette funktion, men mangler at ophæve mit x. Hvordan fungerer det når jeg har min ex funktion i bestemt integrale?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2012 af Salihu (Slettet)

Du har regnet forkert ved e0, som giver 1!

Ved sidste lighedstegn får du:

(1/2+e) - (1) = e-1/2


Svar #2
14. maj 2012 af hansog (Slettet)

Okay, mange tak :).. 


Skriv et svar til: Integrale regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.