Matematik

hvordan gør jeg?

14. maj 2012 af vedikkerigtig (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg må ikke bruge hjælpemidler til opgaven.

Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Funktionen.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2012 af Enhver (Slettet)

2 = b·2a    og   16 = b·4a

Divider er to ligninger med hinanden for at finde a    16/2 = (b·4a) / (b·2a)

Og derefter kan du bestemme b. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. maj 2012 af canoncanon (Slettet)

Det kan nævnes at hvis

8=2a

log2(8)=a

3=a


Svar #3
15. maj 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Okay, tak


Skriv et svar til: hvordan gør jeg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.