Matematik

Matematisk statestik

16. maj 2012 af Formelsamling (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er i tvivl om jeg har regnet opgave 10 rigtigt i dette eksamenssæt:

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF10/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf/101213_stx_MAT_A.ashx

Det ville være dejligt hvis der var en der kunne sige om jeg har løst opgaven korrekt. 


Svar #1
16. maj 2012 af Formelsamling (Slettet)

Her er min besvarelse

Vedhæftet fil:Statistik.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2012 af 963852741 (Slettet)

Hvor står dit svar henne? du mangler da lige at finde kvartilsættet og blokspotten udfra den angivne tabel? :P


Svar #3
16. maj 2012 af Formelsamling (Slettet)

Se den vedhæftede fil.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad har din linie med "Systematik" med noget at gøre?

Medianen aflæser jeg til 5. Det er det klassetrin, som den midterste elev går i. Tilsvarende finder jeg Q1 = 3 og Q3 = 6 . Min = 1, Max = 10. Det ser ud til, at du betragter den inverse fordeling.


Skriv et svar til: Matematisk statestik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.