Matematik

udregning af regnestykke?

22. maj 2012 af jeromaka (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan er det nu at jeg regner dette ud?

 

http://billedeupload.dk/images/mfLqZ.jpg


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2012 af nielsenHTX

5-3+5+√225= 52+√152=25+15=40

 


Svar #2
22. maj 2012 af jeromaka (Slettet)

Super, mange tak for hjælpen...

Så kan jeg måske få hjælp til:


3 2+2 - 17 * - 27 + (2 * 8)2




 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2012 af nielsenHTX

3 2+2 - 17 *( - 27 )+ (2 * 8)2 =9*9 +17*27+162 =81+459+256 =796


Svar #4
22. maj 2012 af jeromaka (Slettet)

Super så var den rigtig :)

(51 + 10/-5 + 50 * 5)2 * 7

10/-5 er brøk, ved bare ikke lige hvordan jeg skriver den.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2012 af nielsenHTX

#4 nu må det være din tur hvad får du selv?


Svar #6
22. maj 2012 af jeromaka (Slettet)

Jeg ville få det til sådan =

(51 + 10/-5 + 50 * 5)2 * 7

(5 + -2 + 0 * 5) = 15

15 * 15 * 7 = 1575


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2012 af nielsenHTX

#6

50=1

7*(51 + 10/-5 + 50 * 5)2= 7*(5-2+5)2=7*82= 448


Skriv et svar til: udregning af regnestykke?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.