Kemi

Rapport Ks og måling af pH

22. maj 2012 af December87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Ville høre om der er nogen der ligger inde med kemi rapport eller journal til "Ks og måling af pH" ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2012 af mathon

princip

                                                                                     S (aq)   +   H2O (l)   <--->   B (aq)   +   H3O+ (aq)
molære koncentrationer i ligevægt                                c-α·c                               α·c            α·c

 

                      ionbrøk
                                                                     [B] · [H3O+] / [S]  =  Ks

                                                                                            (α·c)2 / (c-α·c) = Ks

                                                                     [H3O+]2 / (c - [H3O+]) = Ks

                                                                     10-2pH / (c - 10-pH) = Ks
                                                                    

                    


Skriv et svar til: Rapport Ks og måling af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.