Fysik

Hjælp! Fysik eksamen!

23. maj 2012 af j12r10

Hej folkens, jeg går i 1.g på stx og har skal op i eksamen i fysik C-niveau.

Jeg leder ikke efter snyde metoder, men da det er min først mundtlige eksamen i fysik ville jeg høre om der er nogen her der har nogen fif, eller ideer til hvordan man bedst muligt kan forberede sig og fuldføre eksamen.

 

På forhånd tak :)

Ps. Det jeg kan trække er

1) Energi

2) lyd og lys

3) atomer

4) universet ( verdensbilledet)


Svar #1
23. maj 2012 af j12r10


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2012 af Jerslev

#0: Læs din undervisningsbeskrivelse igennem og få styr på indholdet deri.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. maj 2012 af geofysikeren (Slettet)

Hvis du har god tid til at læse op i, vil jeg råde dig til at læse lidt op på alle emnerne igen, og skrive en kort disposition til hvert af emnerne (hvad du kan fortælle om emnet til eksamen og hvilken rækkefølge), så du danner dig et overblik over alle emnerne.

Men du behøver jo ikke gøre det så grundigt, da du jo har 24 timers forberedelsestid til eksamen, men det er stadig en god idé, for så har du ligesom gjort dig nogle tanker om emnet, og har noget at arbejde videre med, når først eksamenstress mv. kommer over dig. :)

Men når du så har trukket et emne, kan du hive din disposition frem, og gemmengå med dig selv, hvad du har styr på, og hvad du gerne vil have mere styr på - så du koncentrerer din læsning i de 24 timer. Og så kan du skrive et talepapir over alle de ting du vil sige inde til eksamen, og så øve det igennem 100 gange og på tid! Gerne til en veninde eller dine forældre. Og måske diskutere dit talepapir (hvad der er vigtigt - hvad kan undværes mv.) med nogle andre.


Skriv et svar til: Hjælp! Fysik eksamen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.