Matematik

Fra hundrededele til timer

23. maj 2012 af siv1234 (Slettet)

Hvordan kommer man fra hundrededele til timer?

eksempel: 0,5 i hundrededele som svarer til 0,3 timer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hundrededele af hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. maj 2012 af SuneChr

#  0    Fra hundrede-dele til tresindstyvende-dele?

              1/100  =  x/60   ⇔  x  =  60/100  ⇔  x  =  3/5  ⇔  1/100 3/5 / 60


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Det giver ingen mening det her.


Skriv et svar til: Fra hundrededele til timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.