Matematik

differentialregning

28. maj 2012 af honningprut (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej igen:)

Jeg er igang med at forberede mig til mundtlig matematik og skal besvar disse 2 spørgsmål

Gør rede for differentialkvotienten for funktionen f (x) = ax2+ bx + c .

og

Udled differentialkvotienten for funktionen f (x) = ax2+ bx + c

Er det bare det samme man skal besvar eller hvad er forskellen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2012 af mathon

                         Gør rede = hvordan uden hvorfor

                         Udled = bevis = gennemgå i alle detaljer hvordan og hvorfor og forklar resultatet


Svar #2
28. maj 2012 af honningprut (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2012 af mathon


                           Gør rede for differentialkvotienten for funktionen f(x) = ax2+ bx + c

                                                      f '(x) = 2ax + b

 

                           Udled differentialkvotienten for funktionen f(x) = ax2+ bx + c

                           se
                          


Svar #4
28. maj 2012 af honningprut (Slettet)

Når jeg gør rede for differentialkvotrienten, der bruger jeg vel også tretrinsregelen?


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.