Matematik
skæringspunkt i mathcad, samt udregning af x
29. august 2005 af
Thevoice (Slettet)
Hvordan finder jeg skæringspunkterne på f(x)=x^2-4x+1 og g(x)=2x/(x^2+1) i Mathcad?
Og hvordan finder jeg t i formlen r(2.75)=0.06t^2-0.68t+4?
Jeg er ikke så meget interesseret i resultaten med hvordan jeg skal skrive det i mathcad. Altså så det er mathcad der regner det ud.
Og hvordan finder jeg t i formlen r(2.75)=0.06t^2-0.68t+4?
Jeg er ikke så meget interesseret i resultaten med hvordan jeg skal skrive det i mathcad. Altså så det er mathcad der regner det ud.
Skriv et svar til: skæringspunkt i mathcad, samt udregning af x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
