Matematik

Definition, egenskaber og karakterisere?

05. juni 2012 af sommerfugl00 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder og er ved at forberede mig til mundtlig matematik A, men nu er jeg pludselig kommet i tvivl om hvilke krav der stilles til spørgsmålet når der står f.eks

Definer hvad en eksponetialfunktion er

Karakteristiske egenskaber ved en eksponentialfunktion

Egenskaber ved en eksponentialfunktion

 

- Hvad er forskellen? er det bare forskeligt ordvalg, ligesom f.eks når der står udled og bevis, så er det det samme der menes.

 

Et andet spørgsmål, eksponentiel vækst har vel de samme egenskaber som en eksponentiel funktion? eller er forskellen blot at ved vækst er det y=b*a^x og ved en funktion er forskriften f(x)=b*a^x ?eller skal man under eksponentielvækst nævne rentes rente formlen? 

Håber i forstod mine spørgsmål, mange tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2012 af JKaram (Slettet)

f(x) = y, så ja det er det samme.

Derudover så er de formuleringer du skriver også udtryk for det samme; du skal definere udtrykket og bevise relevante formler.

Karam


Svar #2
05. juni 2012 af sommerfugl00 (Slettet)

Okay godt nok :-)

Er en relevant formel rentes regning indenfor eksponentiel vækst? 

 


Skriv et svar til: Definition, egenskaber og karakterisere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.