Matematik
Ligninger Please
21. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hey: ER der nogle der vil hjælpe med disse ligninger. Kan ikke finde ud af dem...
a)0,5 log x=5 -3 log x
b) log (x+5)+5=7
c)log x2= 1,2
a)0,5 log x=5 -3 log x
b) log (x+5)+5=7
c)log x2= 1,2
Svar #1
21. september 2003 af 404error (Slettet)
Brug de sædvanlige metoder til ligningsløsning samt logaritmeregneregler:
log(10^x)=10^(log(x))=x,
samt
log x^n=n*log(x).
log(10^x)=10^(log(x))=x,
samt
log x^n=n*log(x).
Skriv et svar til: Ligninger Please
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
