Matematik
Skæring med x-aksen for f mærke (første afledede)
21. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hjææælp.. er i gang med funktions analyse af brøkfunktion...
x^2-18x+23 = 0
x^2-18x+23 = 0
Svar #1
21. september 2003 af MarieBS (Slettet)
Øh... Jeg er ikke helt med.
Hvad er helt præcist problemet og hvad er det for en funktion du laver funktionsanalyse af? f(x) = x^2-18x+23 er ikke en brøkfunktion...
Hvad er helt præcist problemet og hvad er det for en funktion du laver funktionsanalyse af? f(x) = x^2-18x+23 er ikke en brøkfunktion...
Svar #2
21. september 2003 af Rune G. (Slettet)
første afledte bliver:
f(x) = x^2-18x+23
f'(x) = 2x-18
Skæring for f' med x akse bliver da:
f'(x) = 0 =>
2x-18 = 0 <=>
x = 9
ved heller ikke helt, som arieBS også skriver, hvad du mener med en brøkfunktion...
f(x) = x^2-18x+23
f'(x) = 2x-18
Skæring for f' med x akse bliver da:
f'(x) = 0 =>
2x-18 = 0 <=>
x = 9
ved heller ikke helt, som arieBS også skriver, hvad du mener med en brøkfunktion...
Skriv et svar til: Skæring med x-aksen for f mærke (første afledede)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
