Matematik

Parallelogram ABCD

07. juni 2012 af Melisa123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Konstruér et pallelogram ABCD, hvor:

<A = 55º, AB=8cm og AD=5 cm

mål og beregn parallelogrammets areal

hvorfor skal denne opgave løses?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven skal vel løses for at give dig træning i geometri.

Afsæt en vinkel på 55º og kald vinklens toppunkt for A. Afsæt 8 cm ud ad det venstre ben til punkt B, og 5 cm ud ad det højre ben til punkt D. Kontruer en linie gennem B parallel med AD og en linie gennem D parallel med AB. De to liniers skæringspunkt kaldes C.


Skriv et svar til: Parallelogram ABCD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.