Fysik

Fysik eksamen

10. juni 2012 af 1234512 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal snart op til fysik eksamen og jeg vil have et eksempel med om en jævn accelereret bevælgelse, formlen er jo ½at2+v0t+s0

jeg har så lavet et eksempel som er sådan:

s=½*10*0,52++2+0=4,5

er det rigtigt, er det et godt eksempel :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juni 2012 af Jerslev

#0: Du mangler enheder.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2012 af mathon

     et legeme accelereres fra en begyndelsesafstand so = 4,5 m med
     begyndelseshastighed vo = 8 m/s  med en konstant acceleration på
     3 m/s2

               1)  beregn hastigheden efter 12 s

               2)  beregn vejlængden efter 12 s

 


Svar #3
10. juni 2012 af 1234512 (Slettet)

så det vil være sådan her :s=½*3m/s*122s+8m/s*12s*+4,5m=240,5 m/s:)+


Svar #4
10. juni 2012 af 1234512 (Slettet)

Altså for hastigheden :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2012 af mathon

 

      for hastigheden

                                          v = vo + a·t = (8 m/s) + (3 m/s2)·(12 s) = 44 m/s


Svar #6
10. juni 2012 af 1234512 (Slettet)

ok :) tusind tak for hjælpen, men hvad mener du med beregn vejlængden efter 12 s:)


Skriv et svar til: Fysik eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.