Matematik

Hjælp til kombinatorik bevis

12. juni 2012 af geldo (Slettet)

Hey jeg har hele beviset, men har brug for en forklaring til mellem regningerne.. er der nogle der kan hjælpe det haster..

((n-1)/(r-1))+((n-1)/r)=(n/r)


(n-1)!/(r-1)!(n-r)!+(n-1)!/r!(n-r-1)!=n!/n!(n-r)!


r(n-1)!/r(r-1)!(n-r)!+(n-1)!(n-r)/r!(n-r-1)!(n-r) =n!/r!(n-r)!


r(n-1)!/r!(n-r)!+(n-1)!(n-r)/r!(n-r)!=n!/r!(n-r)!

r!(n-1)!+(n-1)!(n-r)/r!(n-r)!=n!/r!(n-r)!

(n-1)!((r+(n-r))/r!(n-r)!)=n!/r!(n-r)!

(n-1)!n/r!(n-r)!= n!/r!(n-r)!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp til kombinatorik bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.