Fysik

ohms lov

17. juni 2012 af hamster66 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan kan jeg bruge ohms lov til at beregne strømmen i en modstand og effekten i samme modstand når U=230V               og R=460Ω


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af mathon

 

                     I = U/R                          P = U·I = R·I2  =  U2/ R                               da   U = R·I


Svar #2
17. juni 2012 af hamster66 (Slettet)

tak, bare for at være sikker. Så I=0,5A  og P=115?


Skriv et svar til: ohms lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.