Matematik

Brøker

17. juni 2012 af nimse607 (Slettet)

Jeg manger lige lidt hurtigt hjælp til udregninger. 

(om et rør)

jeg har et tal der hedder 12,7 hvad er 3/8" af det? 
 ( I decimal)

 

Ps. skriv hvordan i gjorde


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang 12,7 med (3/8):

12,7 · (3/8) = 12,7·3/8 = 38,1/8 = 4,7625


Svar #2
17. juni 2012 af nimse607 (Slettet)

#1


Gang 12,7 med (3/8):

12,7 · (3/8) = 12,7·3/8 = 38,1/8 = 4,7625Du er genial andersen :) 
Mange tak for hjælpen! :) 


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.