Fysik

Ohm

20. juni 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Gælder Ohms udvidede lov (U0 = Ri*I + Ry*I) også for en paralelkobling.

Hvis ikke, hvorfor gælder den så kun for serie?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2012 af mathon

 Ohms udvidede lov
                                        Uo = Ri
·I + Ry·I        gælder også for en parallelkobling


      her kan Ry være en hvilken som helst elementær kobling


Svar #2
20. juni 2012 af Sinimini (Slettet)

Okay, tak ;)

Men deler strømstyrken sig ikek her? For så vil strømstyrken jo ikek være den samme gennem hele kredløsbet, ved en paralelkobling?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2012 af mathon

             
                                 Ry·I = Rerstat·Ihovedleder


Skriv et svar til: Ohm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.