Matematik

HVAD SKER DER HVIS MAN DUMPER

20. juni 2012 af Px (Slettet)

Hej har brug for en der har styr på det, jeg har fået 00 i fysik og matematik skrifligt : mine årskarkater i fysik skrifligt (a) er 7 og i matematik er det 4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2012 af Euroman28

Hvilken HHX-klasse går du i? 1? 2? eller skal du til at være student?

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #2
20. juni 2012 af Px (Slettet)

STX og skal til at være student


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

Skriftlig matematik og fysik på A-niveau vægter hver især 1 både i årskarakterer såvel som eksamenskarakterer.

For fysik:

Årskarakter + eksamenskarakter = 7+00 = 7

Dette tal skal deles med 2, dvs.

7/2 = 3,5

Fysik er altså bestået.

For matematik:

Årskarakter + eksamenskarakter = 4+00 = 4

Dette tal skal deles med 2, dvs.

4/2 = 2 = 02

Matematik er altså bestået.


Svar #4
20. juni 2012 af Px (Slettet)

det os matematik a


Svar #5
20. juni 2012 af Px (Slettet)

ÅRH TUSIND TAK!, men ændre de det så på mit eksamens papir ? til 02


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. juni 2012 af Euroman28

det var fordi der står HHX i din profil nemlig.

 

Hvad planlægger du at læse?

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. juni 2012 af ThymsB (Slettet)

Dine mundtlige karakterer indgår også i udregningen af, hvorvidt du er bestået faget samlet.


Svar #8
20. juni 2012 af Px (Slettet)

jeg skal ind på IHK, jeg er faktisk meget god til matematik, men ved ikke hvad der er sket ,

- IHK kræver 02 i fysik b , matematik a , og kemi b, og e kemi har jeg fået 10 skriligt, og fysik mundelig fik jeg 4


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. juni 2012 af Euroman28

PX,

 

Ikke for at skuffe dig men hvis du søger ind på Ingeniør-højskolen, så kommer du uden tvivl til at stifte bekendskab med noget mere matematik. Jeg ved selvfølgelig ikke hvorfor du ligger karaktermæssigt som du gør, men jeg vil anbefale dig at tage noget ekstra matematik ved siden af. For hvis det er forståelsen der driller, så vil du få det svært uden ekstra matematik, desværre.

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #10
20. juni 2012 af Px (Slettet)

det på ingen måder forståelsen der driller mig, men kan man da tag ekstra matematik på IHK da ?

- jeg er faktisk GOD til matematik :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. juni 2012 af Euroman28

Px, Det kan du sikkert og det vil jeg anbefale dig at gøre i så fald.

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #12
20. juni 2012 af kidmartion (Slettet)

http://www.ug.dk/uddannelser/professionsbacheloruddannelser/tekniskeogteknologiskeudd/diplomingenioer_-_it.aspx

Jeg har søgt ind på denne her uddannelse til vinterstart. Hvornår får jeg svar på om jeg er blevet optaget ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #13
20. juni 2012 af kidmartion (Slettet)

Hvis vi ser på ingeniørhøjskolen i århus, så står der at alle er blevet optaget i 2011.. Men det totale antal ansøgere var 115. Der står at  55 blev optaget som 1. prioritet og 54 som 1+2. prioritet ?? Jeg forstår det ikke helt. 


Brugbart svar (0)

Svar #14
20. juni 2012 af kidmartion (Slettet)

Ingeniørhøjskolen i Aarhus (vinter)

totalt:63

1. prioritet: 11

1+2. prioritet:11

- vil det så sige at det kun er måske jeg bliver optaget på IH??


Brugbart svar (0)

Svar #15
20. juni 2012 af kidmartion (Slettet)

hvad skal jeg gøre ? skal jeg slette ansøgningen og vente med at søge ind til næste år i stedet for. Jeg har virkelig brug for et halvt års pause, men hvis jeg ikke kan komme ind på IH til vinter så bliver jeg nødt til at vente til næste sommer.


Brugbart svar (0)

Svar #16
26. oktober 2012 af Johann93 (Slettet)

Jeg har et spørgsmål

I 1.g fik jeg 4 i årskarakter, men kom uheldigvis et 00 i eksamens/årsprøvekarakter.
 

Det jeg vil vide er om den der eksamens/årsprøvekarakter også tælder med i mit årskarakter:

Årskarakter + eksamens/årsprøvekarakter = 4+00 = 4

4/2 = 2 = 02


Tælder den eksamens/årsprøvekarakter med eller betyder det at jeg fik et endeligt 4 tal?


Skriv et svar til: HVAD SKER DER HVIS MAN DUMPER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.