Generelt

Matematik dumpet eller bestået?

20. juni 2012 af greenringsted (Slettet)

Hej.

Jeg har været så uheldig at dumpe min skriftlige matematik eksamen i år. Mine årskarakter er 7 skriftligt og 7 mundtligt. Jeg skal også til min mundtlige matematik eksamen på fredag. 

Efter STX vil jeg gerne læse Historie på universitet, og der skal man jo ha' bestået Matematik B. 

Så mit spørgsmål er: Hvis vi nu siger jeg får 7 på fredag til min mundtlige matematik eksamen, har jeg så bestået eller dumpet? Og tæller mine årskarakter fra matematik med ind i det regnskab?

Håber I kan hjælpe mig.

Mvh. Martin. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. juni 2012 af Justina11 (Slettet)

Du kan ikke dumpe, selv hvis du fik -3. Karakteren for mundtlig og skriftlig bliver udregnet seperat, dvs. du skal bestå begge for at bestå faget, men som sagt: (7+(-3))/2 = 02


Svar #2
20. juni 2012 af greenringsted (Slettet)

Så jeg har allerede dumpet faget eller hvordan? Fordi som jeg læser det du skriver, så skal jeg bestå skriftligt og mundtligt for at bestå faget..

Skal jeg så, tage supplering efter 3g for at komme in på Historie eller hvordan? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. juni 2012 af nielsenHTX

#2 få at bestå et fag skal den samlede karakter bare være 2. Alle karakter tæller med.

dit snit er lige nu

(7+7-3)/3=3,67   skulle du gå hen og få -3 i mundtlige matematik så er dit snit

(7+7-3-3)/4=2 altså har du bestået lige gyldigt hvordan det går.

 


Svar #4
20. juni 2012 af greenringsted (Slettet)

# 3 - NielsenHTX.

Hvis det er rigtigt, så er det bare perfekt!

Tusind tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. juni 2012 af GreenIce123 (Slettet)

Tæller årskarakter SELVOM man har været op i eksamen??? :O


Brugbart svar (3)

Svar #6
20. juni 2012 af PSXL

#5 Ja, årskarakteren tæller med, selvom man har været oppe til eksamen i faget :-)


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. juni 2012 af Justina11 (Slettet)

*lige en rettelse (til mig selv), efter hvad andre har fortalt mig, behøver man ikke bestå både mundtligt og skriftligt for at bestå et fag, det er nok hvis man får 00 og 4, så man består uanset om man har dumpet det ene aspekt. Skriv lige hvis i er uenige :D


Brugbart svar (2)

Svar #8
22. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

#7

Det er rigtigt, at man godt kan bestå et fag, selvom man dumper et specielt aspekt. Man kan således godt bestå faget matematik, men dumpe det skriftlige aspekt af faget matematik. 


Brugbart svar (1)

Svar #9
24. juni 2012 af JSmaakjær (Slettet)

#3 

 

Du skal gange den mundtlige og skriftlige karakter med de givne vægte for et b-niveau fag!! 


Brugbart svar (1)

Svar #10
24. juni 2012 af nielsenHTX

#9 vægten skal IKKE ganges på når der kun ses på om man har bestået et fag.


Brugbart svar (2)

Svar #11
24. juni 2012 af JSmaakjær (Slettet)

Hmm okay :D Fik jeg bare afvide da jeg gjorde det :D 


Brugbart svar (1)

Svar #12
24. juni 2012 af Moraxus (Slettet)

Hvis du har en fag på a-niveau får du både en skrift og mundtlig karakter(undtagen med historie), vi ved at a-niveau vægter dobbelt, men fordi du får to karaktere vægter begge dele vær isæt 1, men hvis du skal til eksamen i en af delene vægter den dobbelt.


Skriv et svar til: Matematik dumpet eller bestået?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.