Fysik

Fysik eksamen

21. juni 2012 af Nikolajernice (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen.

Jeg gik på efterskole det sidste halvår (droppede ud i januar pga begge mine forældre blev syge), og startede så på 10 klasse i min kommune. Jeg skal derfor til fysik eksamen imorgen, men da vi hverken har fået pensumliste eller noget andet, er jeg meget i tvivl om hvad jeg kan gøre. Jeg har indtil videre læst op på nogle af de ting, som jeg ved vi kan komme op i, som f. eks atomets opbygning, lys, lyd osv. Problemet er så bare, at min lærer hverken har sørget for at hjælpe mig med at få fat i forsøgs papirerne eller fortalt mig hvad jeg kan komme op i, selvom jeg havde spurgt ham, og han havde lovet at give mig det.

Jeg står så nu, kun med noter til nogle af emnerne (kender ikke dem alle, da vi ikke har fået at vide hvad vi kan trække) og står i en rigtig dårlig position. Jeg ved ikke hvilke forsøg jeg kan lave eller noget. Derfor tænkte jeg om der måske var en hjemmeside med forsøg man kan bruge, eller en der tilfældigvis sad med nogle forsøg til det 10 klasse's pensum der nu er. På min efterskole lavede vi nogle helt andre ting i forhold til hvad jeg nu kan komme op i på min nye skole. Så alle fysik timerne det første halvår er faktisk spildt.

Vil også gerne høre op en folkeskole overhovedet må lade være med at informere eleverne omkring hvad man kan komme op i, og ikke give tekstopgivelser?

Håber i kan hjælpe mig, og hvis i skal have uddybet noget, så skal jeg nok forklare det så godt som jeg nu kan. 

Mvh Nikolaj.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2012 af hesch (Slettet)

Du må altså prøve at få kontakt med din lærer, f.eks. telefonisk. Hvis han/hun er umedgørlig, så må du kontakte skolens rektor.

Du skal have et ordentligt svar fra et af disse steder, så du ikke finder det nødvendigt at spørge her på portalen.


Svar #2
21. juni 2012 af Nikolajernice (Slettet)

Fuldstændig enig, har dog taget kontakt til min lærer og der er ingen hjælp at hente, og min skoleleder har intet med sagen at gøre har hun sagt.

Så som allersidste mulighed håber jeg på at der er nogen som evt. ved om alle 10 klasser har samme pensum, og om de så ville kunne hjælpe mig med at finde nogle forsøg.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2012 af hesch (Slettet)

Ad: Vil også gerne høre op en folkeskole overhovedet må lade være med at informere eleverne omkring hvad man kan komme op i, og ikke give tekstopgivelser?

Hvis hun er ansvarlig skoleleder, så har hun med dette spørgsmål at gøre. Prøv at stille dit spørgsmål skriftligt, f.eks. via mail. Så må hun svare skriftligt, og måske hun finder dette lidt vanskeligere at fastholde sin holdning her.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. juni 2012 af hesch (Slettet)

Hvad siger dine klassekammerater ?


Svar #5
21. juni 2012 af Nikolajernice (Slettet)

Alt er ordnet nu. Fik endelig kontakt til skolelederen endnu engang, og vi har fået det hele redt ud. Hun indberetter en klage til den pågældende lærer, og jeg slipper for at skulle op i fysik.

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juni 2012 af hesch (Slettet)

Velbekomme, det glæder mig.

 


Skriv et svar til: Fysik eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.