Matematik

Er det den samme ligning?

24. juni 2012 af lalalalama (Slettet)

Hej allesammen,

Er det her den sammen ligning for planen?

a(x-x0) + b(y-y0) + c(z-z0) = 0 og ax+by+cz +d = 0.

 

mange tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2012 af Jesf (Slettet)

Ja hvis d=-ax0-by0-cz0 så er ligningerne ens


Skriv et svar til: Er det den samme ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.