Matematik

Cirkler i planen

24. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig.

Jeg har fået stillet et spørgsmål som lyder: redegør for cirkler i planen.

aner virkelig ikke hvad jeg skal stille op med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2012 af mathon

 

                ...hvad gælder om punkterne på en cirkels periferi?


Svar #2
24. juni 2012 af kennethmadsen (Slettet)

Det hjalp mig ikke særlig meget. synes ikke jeg kan finde noget om det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2012 af mathon

                       en cirkels periferi er punkter med samme afstand til et givet punkt, centrum C(a,b)

                                      C:   {P(x,y) | dist |CP| = r}

                                      C:   {P(x,y) | √((x-a)2 + (y-b)2) = r}

                                      C:   (x-a)2 + (y-b)2) = r2

f.eks.

enhedscirklen har
ligningen
                                             x2 + y2 = 1

cirklen med C(0,0)
har
ligningen
                                             x2 + y2 = r2

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juni 2012 af Singlefyren (Slettet)

Du skal vel egentlig bare fyre løs med alt hvad du ved om cirkler, når opgaven er så åben.


Skriv et svar til: Cirkler i planen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.