Matematik

Sekantens hældning

26. juli 2012 af grymat (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f(x) = 1/4x^2 har en tangent i (2,1)

Opgave lyder: Giv x=2 tilvæksten 1og beregn hældningen for den tilhørende sekant. 

i formelsamlingen står skrevet en forskrift As = deltay/deltax, men er usikker på hvorledes denne skal udfyldes med ovenstående tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juli 2012 af peter lind

Δy/Δx = ( f(x+Δx)-f(x) )/Δx = (f (2+1)-f(2) )/1


Skriv et svar til: Sekantens hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.