Matematik

Procent

27. juli 2012 af DannyA (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder jeg procenten af et tal?
Eks. 9% af 380 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. juli 2012 af anonym000

Du kan sige 380 /100 % = 3,8.

Det betyder at 1 procent svarer til 3,80 kr, så for at finde 9 procent, skal man gange med 9.

3,8*9 = 34,20 kr

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. juli 2012 af mathon

evt. skrevet

                      9% = 9/100 = 0,09

    9% af 380 kr = 0,09·(380 kr) = 34,20 kr


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.