Matematik

Maple - Vektorfunktion

11. august 2012 af Andreww (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvorfor giver maple mig dette svar? Det ses jo af grafen, at når dd(t)=0 så er t≈2.2

Jeg har prøvet med kommandoen evalf(...), men uden held. Så vidt jeg kan se, så giver den mig et komplekst resultat, som jeg ikke er interesseret i.

Jeg tænker at der er noget galt mht. den måde jeg definerer det interval hvori t eksisterer. ?

Pft.

Vedhæftet fil: Maple - vektorfunktion.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2012 af jnl123

jeg ville skrive:

x := t -> t+1;

y := t -> t^2;

osv..

 

og så:

dsolve( dd(t), t );


Skriv et svar til: Maple - Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.