Fysik

Gas

21. august 2012 af asddsaf (Slettet)

Jeg vedhæfter spørgsmålet og der er ikke direkte givet facit, så hvis nogle har tid og lyst til at kigge og fortælle om jeg har regnet rigtigt

Indtil videre har jeg regnet i a)delen og fået følgende 

     n = m/M = 8g/28(g/mol) = 0.268 mol 

og 

     TB = TC = 673 K 

      TA = 168 K 

       PB = 8*105 Pa

       PA = 1.99*105 Pa     (dette passer vist fint sammen med at processen CA forløber ved konstant tryk) 

 

 


Svar #1
21. august 2012 af asddsaf (Slettet)

Er der ingen der kan hjælpe? 

Det er noget jeg skal til eksamen til, hvor der kan komme opgaver af denne type. Det ville være en stor hjælp


Skriv et svar til: Gas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.